maanantai 15. kesäkuuta 2015

Ylpeä vaahtokarkin omistaja


Siinä sitten mietittiin ja pähkäiltiin sunnuntaina, että mennäänkö viikoksi Kirkkonummelle vai ei. Hetkeä ennen siskon lähtöä, sitten hypättiin auton kyytiin ja päätettiin kokeilla tätä oikeaa koti elämää. 

Hyvinhän tuo tämän otti, Kisbestä on tullut oikein energinen ja rohkea pennun alku. Ei turhia säiky, kävelee hihnassa ja haluaisi kovin leikkiä jokaisen koiran kanssa. 

Oli muuten ensimäinen yö ilman häkitystä, meinas sydän sulaa kun tunsin yöllä kuinka pieni pentu tuli käpertymään kylkeen kiinni, laittaen päänsä mun kädelle. Meinas itku tulla kun kuuntelin tota mun pientä tuhisiaani. 

Aamulla joskus 4.30 toi tuli ihan mahottomaksi, kitisi ja meni pitkin sänkyä, nappasin sitten vaatteet ja vein pojan pihalle, sieltä sitten takasin kylki kyljessä nukkumaan. Eihän tuo sen jälkeen edes kymmenen jälkeen meinannut nousta! Nousin ite, niin toi jatko vaa tyytyväisenä tuhinaansa sängyllä.

Oon ollu ylpeä ku toi ei oo tuhonnu mitään, mutta aamulla sain  yllätyksekseni huomata, kuinka rintaliivieni narut oltiin järsitty poikki.. Jätkä selvästi yrittää viestiä jotain! Koirapuistoon suunnattiin heti heräämisen jälkeen, siellä sitten Kisbe kaiveli kuoppia, yllyttäen välillä muo juoksemaan sen kanssa. Lopulta tarhan toiselle puolelle ilmestyi nuori Terrierin alku, omistaja hetken mietittyään päätti tulla puistoon. 

Siinä sitten pojat juoksivat, mut yrittäen surkeasti pysyä kameralla perässä. No kaikki ei synny kultalusikka suussa, kai toi rupee pikku hiljaa luonnistumaan. 

Koiran omistaja oli hyvinkin mukava, siinä sitten joku tunti juteltiin, kunnes Kisbe väsähti niin päätettiin molemmat et lähdetään erisuuntiin. Saatiin myös tietää että he asuvat 2km päässä meista, joten törmätään varmasti joskus uudestaakin, jos tänne suuntaan päättävät eksyä. 

//Etteks ennen mutakuonoo oo nähnyt?//Joskus mietin mikä tota vaivaa... :'D

Meille myös tuli tänään loisto tilaisuus kokeilla isoa ihmisvilinää ja melua. Koska Helsingissä oli mielenosoitukset opiskelija leikkauksia kohtaan, niin suunnattiin kaverin ja hänen koiransa Nemon (Japanin pystykorva ) kanssa keskustaan. 

Kisbe yllätti positiivisella tavalla, se ei edes hätkähtänyt ihmisvilinää, eikä toisia koiria. Kaikkia tervehti nätisti ja koirien kanssa olisi halunnut leikkiä, käveltiin mielenosoittajien ryhmässä kohti senaatintoria, välillä kannoin pentua, koska se väsyi. 

Saatiin paljon huomiota, kaikki tunnistivat pojassa Saksalaisen ja miettivät muita rotuja. Tosin toivon että tuosta kasvaisi tosi pelottavan näköinen koira, kun tuppaa noi juopot tulemaan juttelemaan, enkä mieluusti niitä iholleni ottaisi. 

Saatiin junassa kehuja rauhallisuudesta, nukkuhan se sen puolituntisen matkan ajan, olin varma että olisi väsynyt, tuosta noin 3h reissusta enemmän, no ei, se tietenkään mennyt niin. Kisbe oli kotona sitten kuin uudesti syntynyt, juoksi pitkin kämppää, välillä napaten leluja hampaisiinsa. 

Käytiin sitten pihalla juoksemassa, kun meinasin et pakko sen kanssa on jotain tehdä, ku oli niin villi. leikittiin myös vetoleikkejä puistossa, niin nyt se makoilee tossa matolla ja järsii luuta, kun ei millään malttaisi nukkua. Ihan hassu pentu. 

Huomenna ois ohjelmassa mennä miittailemaan petsieläistä ja hänen koiraansa Jeniä. Kyllä en ole nähnyt kyseistä ihmistä koskaan, tänään vaa huomattiin että asutaan samalla paikkakunnalla niin päätettiin nähdä koirien kesken. Jotakin hyötyä foorumista! 

Nyt yritän keskustella ton yhden idiootin kanssa, mitä nukkuminen tarkoittaa...Ei kommentteja:

Lähetä kommentti