sunnuntai 26. heinäkuuta 2015

Kirkkonummi, Tampere, Somero, Kirkkonummi...

Tälläistä täällä! Oon reissannu ihan liikaa kuluneiden viikkojen aikana. Nyt hetkeksi voi hengähtää. Oon ollu välillä kotona Kirkkonummella ( jonne on ikävä koko ajan.) 
Kun taas yhen vkl olin Tampereella ja nyt taas olin viikon Somerolla vanhempieni luona. 
Huomen aamulla pitäisi siskon kanssa lähteä takaisin Knummelle. 

Kisbekin pääsee rallattelemaan vanhojen tuttavien kanssa! ja vihdoin pois yöhäkityksestä! Täällä Somerolla meinaan, asustelen pikkuveikan huoneessa, jossa ei oo toimivaa ovea. Joten Kisbe rukka on joutunut nukkumaan joka yö häkissä. Ollaan me käyty katsomassa Jonnaa ja hänen koiraansa Noria akustinpuistossa, kävihän kaksikko parin päivän yökylä reissullakin täällä korvessa. Hauskaa oli koirilla niin kuin omistajilla. Varsinkin jos katsoo paritus videoita läpi yön! ( Uskotaan pyhästi Ereriin!) 

me käytettiin neljää urosta samaan aikaan lenkeillä vapaana, eikä ollu ongelmia kenelläkään! Norissa vaan tuppas olemaan homon vikaa, siskon uros labbiksen Dinon kanssa.
Tehtiin kävelyretkiä mummin ja pappan mökille, sekä öisin käytiin juoksuttamassa koiria pellolla. Kisbekin nautti tuosta täysin siemauksin, vaikka vielä onkin hieman ulkopuolinen isojen poikien leikeistä. 

Pakko vielä selostaa, mutta toi kakara on kasvattanut "paskaläikän" selänsä päälle, kaiken lisäksi huomasin et se kasvattaa kahta samanlaista mustaa läiskää niskaan! Myös häntä on muuttanut väriään harmaaksi, joka saa miettimään, että minkävärinen herra tuosta tulee tulevaisuudessa. 

Vaikka puhdasrotuisuuteen uskon paremmin, kuin sekarotuisten ottoon. Niin on pakko myöntää. Onhan tää jännää, ku ei tiiä yhtään minkä värinen- ja kokonen tosta tulee.
Nyt saatte jälleen nauttia kuva spämmityksestä! <3 

2 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. kiitos! Kaikki jossa on vesileima, on kaverin ottamia ja viimeinen on siskoni ottama :) Loput on omia tuotoksiani.

      Poista